Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Friday | Saturday | Sunday

Sunday, 6 October 2013

Time Cafeteria Room 603
09:00 ‎Breakfast‎ (60 min)
10:00 Dan Wright (‎ehdonhon‎) - ‎Conference updates‎ (5 min, ) 1
10:05 John Lewis (‎Oflameo‎) - ‎Perlsix: A Sysadmin's Perspective‎ (20 min, English)
10:25 Mike Friedman (‎friedo‎) - ‎CPAN Testing for the 21st Century‎ (50 min, English) 2
11:15 ‎Break #1‎ (15 min)
11:30 Walt Mankowski (‎waltman‎) - ‎Scientific Programming with NumPy and SciPy‎ (50 min, English) 2
12:20 ‎Lunch‎ (70 min)
13:30 Matthew Wilson (‎diakopter‎) - ‎The Business Case for Perl 6‎ (50 min, English) 1
14:20 Mike Greb (‎mikegrb‎) - ‎Network Abuse Source Analyses with Perl‎ (20 min, English) 1
14:40 Stevan Little (‎stevan‎) - ‎I believed your promises, your promises and lies!‎ (20 min, English) 2
15:00 ‎Break #2‎ (20 min)
15:20 Yaakov Sloman (‎Yaakov‎) - ‎Scripts are not Evil‎ (20 min, English) 1
15:40 Karen Pauley - ‎Working with Volunteers‎ (20 min, English) 2
16:00 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Lightning Talks‎ (50 min, ) 2
16:50 Dan Wright (‎ehdonhon‎) - ‎Closing address‎ (20 min, ) 1
17:10

Copyright © 2006-2013 Pittsburgh Perl Mongers. Mast photo by whobee@flickr.