Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Friday | Saturday | Sunday

Friday, 4 October 2013

Time Cafeteria Room 515 Room 516
09:00 ‎Breakfast‎ (30 min)
09:30 ‎Breakfast‎ (30 min) ‎Check-in‎ (30 min)
10:00 ‎From Zero to Perl‎ (75 min) ‎Intro to Git - CANCELED‎ (75 min)
11:15 ‎Refreshments‎ (15 min)
11:30 ‎From Zero to Perl (2)‎ (60 min) ‎Intro to Git - CANCELED (2)‎ (60 min)
12:30 ‎Lunch‎ (60 min)
13:30 ‎From Zero to Perl (3)‎ (105 min) ‎Intro to Git - CANCELED (3)‎ (105 min)
15:15 ‎Refreshments‎ (20 min)
15:35 ‎From Zero to Perl (4)‎ (85 min) ‎Intro to Git - CANCELED (4)‎ (85 min)
17:00

Copyright © 2006-2013 Pittsburgh Perl Mongers. Mast photo by whobee@flickr.