Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Friday | Saturday | Sunday

Saturday, 5 October 2013

Time Cafeteria Gallery
09:00 ‎Breakfast‎ (60 min) ‎Check-in‎ (60 min)
10:00 Dan Wright (‎ehdonhon‎) - ‎Welcome to PPW!‎ (15 min, English) 1
10:15 Mark Jason Dominus - ‎Pigs in Space‎ (50 min, English) 5
11:05 ‎Break #1‎ (15 min)
11:20 Stevan Little (‎stevan‎) - ‎The p5-MOP Rides Again!‎ (50 min, English) 3
12:10 Adam Prime (‎jsut‎) - ‎Registration is simple, right?‎ (20 min, English) 2
12:30 ‎Lunch‎ (60 min)
13:30 ‎Sponsor Expo & Job Fair‎ (60 min)
14:30 John Anderson (‎genehack‎) - ‎Automate Yo'self‎ (20 min, English) 1
14:50
15:00 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Dancer: Getting to Hello World‎ (20 min, ) 1
15:20 ‎Break #2‎ (25 min)
15:45 Mike Greb (‎mikegrb‎) - ‎Building a Local Community Website on Autopilot with Perl‎ (50 min, English) 1
16:35
16:40 Shawn Moore (‎sartak‎) - ‎git flux - effective branch management‎ (20 min, English) 2
17:00 Andrew Rodland (‎hobbs‎) - ‎StatsD and You — Easy Application Metrics‎ (20 min, English) 1
17:20
18:00 ‎PPW Linode.com social event @ Latitude 40‎ (240 min)
22:00

Copyright © 2006-2013 Pittsburgh Perl Mongers. Mast photo by whobee@flickr.