Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Friday | Saturday | Sunday

Sunday, 10 October 2010

Time Rashid (4401) Reddy (4405) 6501 6115 & 6121
08:00 ‎Breakfast‎ (60 min)
09:00 Stevan Little (‎stevan‎) - ‎Inversion of Control and Dependency Injection with Bread::Board‎ (50 min, ) 9 Chas. Owens (‎cowens‎) - ‎How To Read a Line of Code‎ (50 min, ) 2 ‎Intro to Moose‎ (50 min)
09:50 ‎Non Food Break‎ (5 min)
09:55 Ingy döt Net (‎ingy‎) - ‎Pegex - Perl 6 Rules for Everyone‎ (50 min, ) 10 Brad Lhotsky - ‎Continuous Monitoring and APT for Buzzword Compliance‎ (50 min, ) 3 ‎Intro to Moose (2)‎ (50 min)
10:45 ‎Sunday Morning Break‎ (10 min)
10:55 Paul Grassie - ‎Overloading and Ties‎ (50 min, ) Cory Watson (‎gphat‎) - ‎Event Driven Architectures: An Introduction‎ (50 min, ) 10 ‎Intro to Moose (3)‎ (50 min)
11:45 ‎Non Food Break‎ (5 min)
11:50 Ricardo Signes (‎rjbs‎) - ‎Advanced Code Reuse v1: Code Generators, Delegation, and Metaprogramming‎ (50 min, ) 10 Nick Patch (‎patch‎) - ‎TestML: Write Once, Test Everywhere‎ (50 min, ) 2 ‎Intro to Moose (4)‎ (50 min)
12:40 ‎Sunday Lunch‎ (60 min)
13:40 Michael Schwern (‎Schwern‎) - ‎REPENT!!! FOR THE END OF THE UNIX EPOCH IS NIGH!!!‎ (50 min, ) 7 Jason May (‎jasonmay‎) - ‎A Look Inside KiokuDB‎ (20 min, ) 4 ‎Intro to Moose (5)‎ (75 min)
14:00 Robert Blackwell (‎rblackwe‎) - ‎Communicating with Perl and Arduino‎ (20 min, ) 9
14:20 ‎Hardware Show and Tell‎ (10 min)
14:30 ‎Non Food Break‎ (5 min) ‎Non Food Break‎ (5 min)
14:35 Brock Wilcox (‎awwaiid‎) - ‎read eval PLAY loop - Interactive SDL‎ (20 min, ) 8 Matt Mets - ‎Intro to Hardware Hacking‎ (20 min, ) 6
14:55 ‎Sunday Afternoon Break‎ (10 min)
15:05 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Sunday Lightning Talks‎ (50 min, ) 14 ‎Intro to Moose (6)‎ (145 min)
15:55 ‎PPW 2010 Closing‎ (30 min)
16:25
17:30
18:00 ‎Sunday Social‎ (180 min)
21:00

Copyright © 2006-2010 Pittsburgh Perl Mongers. Mast photo by whobee@flickr.