Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Friday | Saturday | Sunday

Saturday, 9 October 2010

Time Rashid (4401) Reddy (4405) 6501
07:30 ‎Staff arrival and set-up‎ (30 min)
08:00 ‎Breakfast - Room 6121‎ (60 min) ‎Registration‎ (60 min)
09:00 ‎Welcome and Introductions‎ (30 min)
09:30 Larry Wall (‎TimToady‎) - ‎Keynote Address‎ (50 min, ) 15
10:20 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Saturday Lightning Talks‎ (20 min, ) 18 ‎From Zero to Perl‎ (20 min)
10:40 ‎Saturday morning break‎ (20 min)
11:00 Michael Schwern (‎Schwern‎) - ‎Test::Builder2‎ (50 min, ) 10 Chris Prather (‎perigrin‎) - ‎Inmates Running the Factory: Perl Event Planning for the Morbidly Curious‎ (50 min, ) 10 ‎From Zero to Perl (2)‎ (105 min)
11:50 ‎Non Food Break‎ (5 min) ‎Non Food Break‎ (5 min)
11:55 Ricardo Signes (‎rjbs‎) - ‎Basic Code Reuse in Perl v1: Subroutines, Modules, and Distributions‎ (50 min, ) 3 Jason May (‎jasonmay‎) - ‎Intro to KiokuDB‎ (20 min, ) 14
12:15
12:20 Hans Scharler (‎hans‎) - ‎Connecting the Internet of Things with Perl‎ (20 min, ) 11
12:40
12:45 ‎Saturday Lunch‎ (60 min)
13:45 Tatsuhiko Miyagawa (‎miyagawa‎) - ‎Plack‎ (50 min, ) 14 Shawn Moore (‎sartak‎) - ‎The Evolution of Path::Dispatcher‎ (20 min, ) 5 ‎From Zero to Perl (3)‎ (105 min)
14:05
14:10 Walt Mankowski (‎waltman‎) - ‎How to submit a documentation patch‎ (20 min, ) 4
14:30
14:35 ‎Non Food Break‎ (5 min) ‎Non Food Break‎ (5 min)
14:40 Michael Schwern (‎Schwern‎) - ‎Git For Ages 4 And Up‎ (50 min, ) 15 David Stoddard (‎Dave‎) - ‎PerlGen: An Open Source Code Generator for Building Perl Web Applications‎ (50 min, ) 4
15:30 ‎Food Break‎ (5 min)
15:35 Paul Grassie - ‎Symbol Tables & Typeglobs‎ (50 min, ) 10 Brad Lhotsky - ‎Regular Expressions for Fun and Profit‎ (50 min, ) 4 ‎From Zero to Perl (4)‎ (60 min)
16:25 ‎Non Food Break‎ (5 min) ‎Non Food Break‎ (5 min)
16:30 Franklin Chen - ‎How do you pronounce "07-1191"?‎ (20 min, English) 8 Chas. Owens (‎cowens‎) - ‎Perl 5 Secret Operators: What happens when you treat operators like German.‎ (20 min, ) 9
16:35
16:50
18:00 ‎Saturday Dinner‎ (120 min)
20:00

Copyright © 2006-2010 Pittsburgh Perl Mongers. Mast photo by whobee@flickr.