Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Friday | Saturday | Sunday

Sunday, October 12, 2008

Time Wean 7500 Wean 5409 Wean 5403 Wean 5304 Wean 7220
07:30 AM ‎Staff arrival and set-up‎ (30 min)
08:00 AM ‎Breakfast (in the Atrium)‎ (60 min)
09:00 AM Stevan Little (‎stevan‎) - ‎Moose: A Postmodern Object System for Perl 5‎ (50 min, ) 5 Patrick Michaud (‎Pm‎) - ‎Perl 6 and Rakudo Perl‎ (50 min, ) 4 ‎Maintaining Code While Staying Sane‎ (100 min) ‎Hackathon‎ (100 min)
09:50 AM Tom Lane - ‎Managing a large open-source project‎ (50 min, ) 5 Michael Schwern (‎Schwern‎) - ‎Who's Afraid Of 2038?‎ (50 min, ) 5
10:40 AM ‎Break‎ (10 min)
10:50 AM Walt Mankowski (‎waltman‎) - ‎Getting Started with Multithreaded Perl‎ (50 min, ) 5 Paul Grassie - ‎Mastering Data Structures & References‎ (50 min, ) 6 ‎Maintaining Code While Staying Sane (2)‎ (70 min) ‎Hackathon (2)‎ (70 min)
11:40 AM Jonathan Rockway (‎jrockway‎) - ‎MooseX::Tour‎ (20 min, ) 5 Cory Watson (‎gphat‎) - ‎Introduction to Graphics::Primitive‎ (20 min, ) 3
12:00 PM ‎Lunch (in the Atrium)‎ (90 min)
01:30 PM Sterling Hanenkamp (‎zostay‎) - ‎Introduction to Jifty‎ (50 min, ) 4 Paul Grassie - ‎Symbol Tables & Typeglobs‎ (50 min, ) 5 ‎Maintaining Code While Staying Sane (3)‎ (120 min) ‎Hackathon (3)‎ (120 min)
02:20 PM Kevin Falcone (‎jibsheet‎) - ‎Prophet - Syncable Tools for the Offline Web‎ (20 min, ) 5 Michael Schwern (‎Schwern‎) - ‎Crap Is Gold‎ (20 min, ) 2
02:40 PM Brock Wilcox (‎awwaiid‎) - ‎A web REPL for CGI applications‎ (20 min, ) 2 Sterling Hanenkamp (‎zostay‎) - ‎Making Your Perl REST‎ (50 min, ) 6
03:00 PM Jeff Horwitz - ‎The Future of mod_perl: Perl 6 and Beyond‎ (20 min, ) 4
03:20 PM
03:30 PM ‎Break‎ (10 min)
03:40 PM Stevan Little (‎stevan‎) - ‎The Case for switching to Python - A Manager's Guide to Moose‎ (20 min, ) 4 Michael Schwern (‎Schwern‎) - ‎Finally, method foo($arg)!‎ (20 min, ) 6 ‎Hackathon (4)‎ (20 min)
04:00 PM R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Lightning Talks‎ (50 min, ) 10
04:50 PM
05:00 PM ‎Town hall, Closing remarks.‎ (45 min)
05:45 PM
06:00 PM ‎Sunday Social‎ (180 min)
09:00 PM

Copyright © 2006-2008 Pittsburgh Perl Mongers. Mast photo by whobee@flickr.