Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Friday | Saturday | Sunday

Saturday, October 11, 2008

Time Wean 7500 Wean 5409 Wean 5403 Wean 5304 Wean 7220
07:30 AM ‎Staff arrival and set-up‎ (30 min)
08:00 AM ‎Registration‎ (140 min) ‎Breakfast (in the Atrium)‎ (60 min)
09:00 AM ‎Welcome and Introductions‎ (30 min)
09:30 AM Patrick Michaud (‎Pm‎) - ‎Keynote Address‎ (50 min, ) 9
10:20 AM ‎Break‎ (10 min)
10:30 AM Alicia Gibb - ‎Bug Labs Presents Gadget Innovation‎ (50 min, ) 9 ‎From Zero to Perl‎ (90 min) ‎Mastering Perl‎ (90 min) ‎Hackathon‎ (90 min)
11:20 AM Walt Mankowski (‎waltman‎) - ‎SQLite Functions and Aggregators‎ (20 min, ) 10 ‎GPU programming with CUDA:‎ (40 min)
11:40 AM Ricardo Signes (‎rjbs‎) - ‎Simple, Portable Schemata with Rx‎ (20 min, ) 10
12:00 PM ‎Lunch (in the Atrium)‎ (90 min)
01:30 PM Paul Grassie - ‎Advanced Pattern Matching‎ (50 min, ) 9 ‎From Zero to Perl (2)‎ (100 min) ‎Mastering Perl (2)‎ (100 min) ‎Hackathon (2)‎ (100 min)
02:20 PM Brad Lhotsky - ‎Network Introspection with Open Source Tools‎ (50 min, ) 8
03:10 PM ‎Break‎ (10 min)
03:20 PM Yuval Kogman (‎nothingmuch‎) - ‎<strike>R</strike>DBMs‎ (50 min, ) 10 ‎From Zero to Perl (3)‎ (100 min) ‎Mastering Perl (3)‎ (100 min) ‎Hackathon (3)‎ (100 min)
04:10 PM Ricardo Signes (‎rjbs‎) - ‎Email Hates the Living!‎ (50 min, ) 10
05:00 PM
06:00 PM ‎Saturday Dinner‎ (180 min)
09:00 PM

Copyright © 2006-2008 Pittsburgh Perl Mongers. Mast photo by whobee@flickr.