Schedule

The time and place of the following talks haven't been decided yet.

Speaker Talk title Language Duration
R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) ‎Manage::Objects‎ 20 minutes

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Friday | Saturday | Sunday

Saturday, October 13, 2007

Time Google keynote room pair Networks room Registration
07:30 AM ‎Staff arrival and set-up‎ (30 min)
08:00 AM ‎Breakfast‎ (60 min) ‎Registration‎ (150 min)
09:00 AM ‎Welcome and Introductions‎ (30 min)
09:30 AM ‎Keynote Address‎ (60 min)
10:30 AM ‎Break‎ (15 min)
10:45 AM Allison Randal - ‎PIR Tutorial‎ (45 min, ) ‎From Zero to Perl‎ (75 min) ‎Registration (2)‎ (45 min)
11:30 AM ‎Hackathon Day 1‎ (30 min)
11:40 AM Beth Skwarecki - ‎Apache Hacks‎ (20 min, )
12:00 PM ‎Lunch‎ (90 min)
01:30 PM Jonathan Rockway (‎jrockway‎) - ‎Getting started with Catalyst‎ (50 min, ) ‎From Zero to Perl (2)‎ (110 min) ‎Hackathon Day 1 (2)‎ (110 min)
02:20 PM
02:30 PM Brad Lhotsky - ‎Security through Detection, Prevention and Introspection with Perl‎ (50 min, )
03:20 PM ‎Break‎ (10 min)
03:30 PM Walt Mankowski (‎waltman‎) - ‎Natural Language Processing in Perl‎ (50 min, ) ‎From Zero to Perl (3)‎ (110 min) ‎Hackathon Day 1 (3)‎ (110 min)
04:20 PM
04:30 PM Ricardo Signes (‎rjbs‎) - ‎Crafting Custom Interfaces with Sub::Exporter‎ (50 min, )
05:20 PM
06:30 PM ‎Saturday Night Social‎ (180 min)
09:30 PM

Copyright © 2007 Pittsburgh Perl Mongers. Mast photo by whobee@flickr.