Schedule

The time and place of the following talks haven't been decided yet.

Speaker Talk title Language Duration
R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) ‎Manage::Objects‎ 20 minutes

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Friday | Saturday | Sunday

Sunday, October 14, 2007

Time Google keynote room pair Networks room Registration
07:30 AM ‎Staff arrival and set-up‎ (30 min)
08:00 AM ‎Breakfast‎ (60 min) ‎Hackathon Day 2‎ (110 min)
09:00 AM Michael Schwern (‎Schwern‎) - ‎The Many Faces of SVK‎ (50 min, ) Matthew Rolf (‎rolfm‎) - ‎40 Million Seconds to Freestyle: Content Management with Bricolage‎ (50 min, )
09:50 AM ‎Break‎ (10 min)
10:00 AM Brock Wilcox (‎awwaiid‎) - ‎Continuity: A Continuation-Based Web App Library for Perl‎ (50 min, ) Ricardo Signes (‎rjbs‎) - ‎Writing Modular Command-line Apps with App::Cmd‎ (20 min, ) ‎Hackathon Day 2 (2)‎ (120 min)
10:20 AM
10:30 AM Kirsten Jones - ‎OpenID is the New Black‎ (20 min, )
10:50 AM
11:00 AM James E Keenan (‎kid51‎) - ‎Better Code via Coverage Analysis during Testing‎ (50 min, ) Stevan Little (‎stevan‎) - ‎Introduction to Moose‎ (50 min, )
11:50 AM
12:00 PM ‎Lunch‎ (90 min)
01:30 PM Jonathan Rockway (‎jrockway‎) - ‎Test More!‎ (20 min, ) Stevan Little (‎stevan‎) - ‎Horizontal Code Reuse with Moose::Role‎ (20 min, ) ‎Hackathon Day 2 (3)‎ (80 min)
01:50 PM
02:00 PM Ricardo Signes (‎rjbs‎) - ‎Perl 5.10 for "Normal" Programmers‎ (20 min, ) Walt Mankowski (‎waltman‎) - ‎Essential One-liners‎ (20 min, )
02:20 PM
02:30 PM John Cappiello (‎jcap‎) - ‎Taking the Hassle Out of Web Application Deployment‎ (20 min, ) Faisal Jawdat - ‎Bear: A Personal Content Management System‎ (20 min, )
02:50 PM ‎Break‎ (10 min)
03:00 PM Michael Schwern (‎Schwern‎) - ‎Improving geek2geek Communications‎ (50 min, ) Adam Foxson (‎Fhoxh‎) - ‎CPAN Comprehensive‎ (50 min, ) ‎Hackathon Day 2 (4)‎ (50 min)
03:50 PM
04:00 PM R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Lightning Talks‎ (60 min, )
05:00 PM ‎Town hall, Closing remarks.‎ (45 min)
05:45 PM

Copyright © 2007 Pittsburgh Perl Mongers. Mast photo by whobee@flickr.